رنگ پلی اورتان الوان
برای تولید این رنگ از دو ماده کمک می گیرند. یکی از ماده ها که رزین پلیول (polyol resin) نام داشته و در بیشتر موارد به عنوان “part A”، شناخته می شود. ماده دیگر که نامش پلی ایزوسیانات (poly-isocyanate) می باشد، به عنوان “part B” یا ماده ی سخت کننده، از آن یاد می شود.البته در شرایطی خاص، می توان نوع رزین را با آکریلیک، پلی اتر و پلی استر مخلوط کرد. در این صورت، ماده قبلی اصلاح و تکمیل می گردد. رنگ پلی اورتان الوان، ساختاری متفاوت با دیگر رنگ های ساختمانی دارد.
قیمت رنگ پلی اورتان
برای آگاهی از قیمت رنگ پلی اورتان، باید میزان مصرف خود را بدانید. چون در حجم های متفاوت بسته به نوع کار، تهییه و تولید می شود. همراه بودن آن با خشک کن یا بدون خشک کن، پارامتر تاثیرگذاری در قیمت می باشد. مورد بسیار مهمی که در هزینه تاثیرگذار است، شفافیت و براق بودن چشمگیر سطح رنگ شده با رنگ پلی اورتان الوان می باشد.
ویژگی های متمایز کننده رنگ پلی اورتان
وزن مولکولی بالای این ماده باعث ایجاد تمایز می شود. پلیمرهای پلی اورتان لایه ی پوششی مقاومی را ایجاد کرده که موجب از بین نرفتن و محو نشدن رنگ در برابر شرایط نامطلوب آب و هوایی و نور مستقیم آفتاب می شود.اگر از رنگ پلی اورتان الوان استفاده کنید، جذب گرد و غبار در محیط رنگ شده به حداقل می رسد. مقاومت رنگ پلی اورتان به حدی است که می توان محصول رنگ شده را به راحتی شست و شو داد.
کاربرد های رنگ پلی اورتان
ویژگی های خاص این محصول، باعث شده تا در صنعت مورد توجه باشد. زمینه های استفاده عبارتند از: پوشش دهی کف، صنعت هوافضا، تجهیزات مکانیکی مورد نیاز در صنعت، کشتی سازی و ………
مزیت های زیادش از جمله تطبیق پذی بالا، راحتی استفاده و حفاظت موجب تنوع کاربردی شده است. به عنوان مثال: استفاده از رنگ پلی اورتان، به عنوان پوشش کف هم باعث جلا و براق شدن سطح و نفوذ ناپذیری شده و هم با ورود یا ضربه اجسام نوک تیز، به راحتی آسیب نمی بیند. سطوح رنگ شده با پلی اورتان، زیبایی و شیک بودن خاص خود را دارد.
برای اطلاع از قیمت ها و دیگر نکات فنی با شماره ۰۲۱-۳۶۸۳۱۰۶۴ تماس حاصل فرمائید.